X

5 ολόσωμα κόκκινα μαγιό για να θυμηθείς το Baywatch

Η σειρά του Baywatch κάνει δριμύτατη επιστροφή και το ίδιο ισχύει και για τα μαγιό για τα οποία έμεινε αξέχαστη η σειρά. Κι επειδή το ολόσωμο μαγιό κολακεύει όλους τους σωματότυπους και τις ηλικίες, θα υιοθετήσουμε το ίδιο μαγιό σε μικρές παραλλαγές ώστε να είμαστε στη μόδα και να νιώθουμε άνετα.

Ας δούμε 5 ολόσωμα κόκκινα μαγιό για να θυμηθείς το Baywatch

Ξεκινάμε με την πιο κλασική και διαχρονική επιλογή που μπορεί να έχεις ήδη στην ντουλάπα μας. Το ψηλόμεσο κόκκινο ολόσωμο μαγιό με κολακευτικό ντεκολτέ ταιριάζει ιδανικά σε ξανθές γυναίκες αλλά θα το βάλεις σε κάθε περίπτωση. Συνδύασε με ένα μακρύ λευκό κιμονό με κρόσσια.

Λατρεύουμε ένα τέτοιο μαγιό γιατί διαθέτει ενίσχυση για όσες διαθέτουν μικρό ή μεσαίο στήθος. Η γραμμή του είναι κλασική αλλά φροντίζει να καλύπτει τις ατέλειες στην περιφέρεια ή στα οπίσθια. Μετά την παραλία, βάλε από πάνω το τζιν σορτς και ένα τουρμπάνι και είσαι έτοιμη για έξοδο.

Η λεπτή τιράντα στο ολόσωμο κόκκινο μαγιό και η ψηλόμεση εκδοχή είναι πιο κοντά στο μαγιό του Baywatch. Κάνει καλύτερο μαύρισμα στους ώμους και σίγουρα ταιριάζει περισσότερο σε ψηλόλιγνα κορίτσια. Θα το βάλεις με μία λευκή τουνίκ ή με ένα tropical print σορτς και ψάθινο καπέλο.

Το ολόσωμο κόκκινο μαγιό για πιο glamorous κορίτσια ή απλά μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. Ένα μαγιό σε ρετρό γραμμή με διαφάνεια στο ντεκολτέ και σχετικά κλειστό ώμο. Αν είσαι plus size, είναι εξίσου κολακευτικό και για εσένα. Αν θέλεις, συνδύασε με ένα λευκό καπέλο fedora και ένα μακρύ boho necklace.

Ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό σε ρετρό γραμμή ταιριάζει τόσο σε νεαρές όσο και σε μεγαλύτερες γυναίκες. Το έξτρα ύφασμα σε πουά print που θυμίζει peplum top και καλύπτει γυναίκες με παραπάνω κιλά και τυχόν ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτή η νέα τάση προτείνεται σε όλες τις γυναίκες γιατί φοριέται τόσο στην παραλία ως μαγιό όσο και σαν top με σορτς ή κοντή φουστίτσα.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.