X

5 μοδάτα color block μαγιό για όλα τα σώματα

To color block είναι η τέλεια τάση σύμφωνα με την οποία συνδυάζεις εντελώς αντίθετα χρώματα μεταξύ τους, αλλά το αποτέλεσμα είναι super fashionable. Εφόσον διανύουμε ακόμα το καλοκαίρι, δεν γίνεται να μην δοκιμάσουμε μοδάτα color block μαγιό τόσο σε απαλές όσο και σε πιο έντονες αποχρώσεις.

Το color block είναι πολύ μόδα τα τελευταία χρόνια και αν ψάξεις είναι σίγουρο πως θα βρεις κάποιο color block μαγιό που να ταιριάζει με το στυλ σου και το σωματότυπό σου.

Ας δούμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά color block μαγιό!

Το κλασικό μπικίνι με λεπτές τιράντες γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον αν είναι σε color block ρυθμούς. Εδώ ‘παντρεύουμε’ το γαλάζιο με το ροζ, αλλά σε παστέλ neon και έχουμε μαύρες γραμμές για γεωμετρικό στιλ επίσης. Το σουτιέν ταιριάζει  σε κάθε μέγεθος στήθους και το τονίζει κολακευτικά. Θα βρεις παρόμοια σχέδια στα μαγιό Tally Weijl καλοκαίρι 2016.

Το μπικίνι σε ethnic print σε έντονες αποχρώσεις και color block, είναι τέλειο τόσο για μαυρισμένες επιδερμίδες όσο και για πιο ανοιχτόχρωμες επειδή κάνει έξυπνη αντίθεση. Εάν έχεις μεγάλο στήθος, καλύτερα να αποφύγεις το τριγωνικό σουτιέν και προτίμησε ένα κλασικό στιλ με λεπτές τιράντες.

Το ολόσωμο μαγιό που συνδυάζει το γεωμετρικό print με το ασπρόμαυρο color block κολακεύει ακόμα περισσότερο τις γυναίκες με καμπύλες ή περιττά κιλά και κολακεύει απίστευτα κάθε σιλουέτα. Τα ολόσωμα μαγιό είναι so hot right now και θα τα βάλεις επίσης με ψηλόμεσο τζιν σορτς ή παντελόνι στις βραδινές βόλτες.

Ένα super glamorous μαγιό που έχει πολλά θετικά ώστε να το επιλέξεις το φετινό καλοκαίρι. Είναι ολόσωμο αλλά μοιάζει και με μπικίνι, καλύπτει τυχόν ατέλειες, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και φυσικά κάνει τέλειο color block με κατακόκκινο πάνω μέρος και ασπρόμαυρο ριγέ σε ψηλόμεσο σλιπ. Η δε ενίσχυση κολακεύει γυναίκες με μικρό στήθος. Τέτοια color block μαγιό ταιριάζουν πολύ και σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυτό είναι μάλλον το πιο διακριτικό color block που θα μπορούσες να κάνεις. Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και είναι μία από τις πιο hot φετινές προτάσεις για κάθε ηλικία και στιλ. Το ψηλόμεσο σλιπ με ασπρόμαυρες λωρίδες στο πλάι κάνει τέλειο color block και σου χαρίζει ένα εκκεντρικό αλλά παιχνιδιάρικο μαύρισμα.

 

bermin:
Related Post

This website uses cookies.