X

5 θηλυκά ολόσωμα μαγιό με ανοιχτή πλάτη

Έχουμε πει ότι τα ολόσωμα μαγιό είναι αυτά που θα κερδίσουν φέτος τις εντυπώσεις και θα προτιμηθούν πολύ περισσότερο από το μπικίνι. Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, διάλεξε την εκδοχή με τα θηλυκά ολόσωμα μαγιό με ανοιχτή πλάτη και έτσι γίνονται πιο girly και εντυπωσιακά.

Πάμε να δούμε ποια ολόσωμα μαγιό με ανοιχτή πλάτη θα βάλουμε το φετινό καλοκαίρι.

Ξεκινάμε από τα κλασικά, που δεν είναι άλλο από το ψηλόμεσο μαύρο ολόσωμο, του οποίου η πλάτη φτάνει μέχρι πολύ κάτω. Αν και είναι σε αθλητική γραμμή, θα σε ενθουσιάσεις και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα στην παραλία. Συνδύασε με σανδάλια και μία λευκή πουκαμίσα.

Είτε είναι λευκό είτε μαύρο, το ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη που έχει χιαστί ύφασμα είναι ένα τέλειο κομμάτι για την παραλία και σου χαρίζει πολύ χαριτωμένο μαύρισμα. Σε βραδινή έξοδο, μπορείς να το συνδυάσεις με μία κοντή floral ή geometric φούστα και λευκά χαμηλά flatforms.

Το λευκό μαγιό με floral λεπτομέρειες και έξτρα κροσσάκια στο πίσω μέρος είναι φυσικά ένα super girly κομμάτι για την παραλία. Προφανώς και θα το βάλεις όταν πάρεις χρώμα ώστε να κάνει τέλεια χρωματική αντίθεση. Μπορείς να βρεις και την peplum εκδοχή που καλύπτει έξυπνα την κοιλίτσα σου.

Αυτό το στιλ μαγιό είναι αρκετά ρετρό γιατί είναι ψηλόμεσο, σε γεωμετρικό κίτρινο print και ανοιχτή πλάτη σε τετράγωνο σχήμα. Αν θέλεις να κάνεις ένα 60s look, συνδύασε με ρετρό λευκά γυαλιά, μία κομψή κοτσίδα και μεγάλα πολύχρωμα σκουλαρίκια.

Μία κλασική γραμμή σε ολόσωμο μαγιό και ανοιχτή πλάτη είναι αυτή που έχει ένα μεγάλο φιόγκο χαμηλά στη μέση. Κάνε την εμφάνιση στην παραλία πολύ πιο ιδιαίτερη αλλά και πολύ πιο girly. Συνδύασε με ένα αμάνικο μακρύ κιμονό με κρόσσια σε ανοιχτή απόχρωση και μεταλλικά σανδάλια και πρόσθεσε ένα μεγάλο καπέλο fedora για τον ήλιο.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.