X

5 κομψά μεταλλικά μαγιό για μοναδικό στυλ στην παραλία

Τα μεταλλικά μαγιό είναι τόσο στη μόδα όσο και τα μεταλλικά παπούτσια ή αξεσουάρ. Το θέμα είναι να νιώθεις άνετα φορώντας τα, να μπορείς να τα υποστηρίξεις και να μην το παρακάνεις με το glam. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για σου δείξουμε τα πιο μοδάτα μεταλλικά μαγιό που θα βάλεις φέτος.

Ένα ολόσωμο μεταλλικό μαγιό σε σκούρο χρυσό είναι μία πιο γήινη αλλά και απλή επιλογή. Αναδεικνύει σωστά το στήθος σου και καλύπτει την κοιλίτσα. Συνδύασε με λευκές σαγιονάρες ή σανδάλια και βάλε ένα μακρύ λευκό κιμονό με κρόσσια ή μία μακριά πουκαμίσα. Μην ξεχάσεις το ψάθινο καπέλο σου.

Το μεταλλικό μαγιό σε κάποια fun απόχρωση, όπως είναι το μπλε ηλεκτρίκ, είναι ένα αθλητικό μαγιό που μπορούν να βάλουν όλες οι γυναίκες. Κάνει εξαιρετική αντίθεση τόσο με λευκές επιδερμίδες όσο και με τις μαυρισμένες. Τόλμησε το color block στην παραλία με ένα πράσινο σορτς ή τουνίκ και nude σανδάλια.

Εδώ έχουμε την πιο έξυπνη επιλογή που μπορείς να κάνεις, διότι το μεταλλικό στοιχείο είναι απλά μία λεπτομέρεια. Βάλε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που έχει απλά τρεις οριζόντιες γραμμές σε μεταλλικό χρώμα και σου δίνει μία μικρή glamorous πινελιά στο συνολικό look παραλίας.

Το κλασικό μεταλλικό μπικίνι κάνει comeback και θα το ξαναβάλουμε φέτος στις παραλίες. Το σλιπ είναι φαρδύ στο πλάι ώστε να νιώθεις άνετα (σε αντίθεση με το κορδόνι) και το πάνω μέρος είναι στράπλες και με ενίσχυση, κυρίως για γυναίκες με μικρό στήθος. Φρόντισε να μην βάλεις κανένα κόσμημα ή αξεσουάρ και περιορίσου σε λευκές σαγιονάρες και μία λευκή τουνίκ.

Το απόλυτο μαγιό για νεαρές (και μη) fashionistas είναι το ρετρό μαύρο μπικίνι που έχει μεταλλικές χρυσές λεπτομέρειες σε αρχαιοελληνικό ύφος. Θα εντυπωσιάσεις τους πάντες στην παραλία και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου. Το πάνω μέρος μπορεί να γίνει και το top των διακοπών.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.