X

Τι μαγιό να βάλω αν έχω γεννήσει πρόσφατα

Το μαγιό είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρη για το τι ακριβώς σου ταιριάζει. Το τι θα επιλέξεις, έχει να κάνει με το σωματότυπο αλλά και με τα χρώματά σου. Ένα άλλο βασικό στοιχείο που απασχολεί ένα μικρό ποσοστό των γυναικών είναι το τι μαγιό θα βάλεις αν έχεις γεννήσει πρόσφατα. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

To γνωστό tankini είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει. Πρόκειται για ένα κλασικό μπικίνι που έχει έξτρα ύφασμα σε στιλ top ώστε να καλύπτει την κοιλίτσα σου ή να καλύπτει το αρκετά μεγάλο στήθος. Δένει με κορδόνια στο πλάι και είναι αρκετά νεανικό.

Άλλο ένα κλασικό παράδειγμα του μαγιό που καλύπτει το σημείο που θέλουμε συνήθως καλυμμένο αμέσως μετά τη γέννα. Το κάτω μέρος είναι μαύρο σλιπ, ενώ το πάνω είναι στράπλες top σε πουά ή floral σχέδιο και ruffled στιλ για να έχεις ένα πιο κοριτσίστικο αποτέλεσμα.

Το ολόσωμο είναι ούτως ή άλλως πιο κολακευτικό μαγιό από το μπικίνι. Αν όμως θέλεις να μην χάσεις τη θηλυκότητά σου αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να επιλέξεις την crochet εκδοχή που είναι διάφανη στο μέρος της κοιλιάς σου και να την καμουφλάρεις έξυπνα χωρίς να ξεφύγεις πολύ από το στιλ σου.

Πάντα δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ολόσωμο μαύρο μαγιό γιατί είναι διαχρονικό, ασφαλές και ταιριάζει σε κάθε ηλικία, ύψος και σωματότυπο. Αν έχεις γεννήσει πρόσφατα, επίλεξε εκείνο που αφήνει ακάλυπτο το στομάχι και όχι την κοιλιά.

Τέλος, κλείνουμε με την πιο μοδάτη πρόταση αυτού του άρθρου που περιλαμβάνει τέλειο mix and match και ταιριάζει κυρίως σε fashionistas. Βάλε ένα ολόσωμο σε ριγέ και floral ή συνδύασε ένα ψηλόμεσο ριγέ σλιπ με ένα floral peplum top σε κατάλληλο ύφασμα για κολύμπι.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.