X

Πώς θα βάλω μαγιό με πολλά prints

Αν υπάρχει μία καυτή τάση στα φετινά μαγιό για αυτό το καλοκαίρι, αυτή είναι το mix and match που περιλαμβάνει πολλά prints. Η αλήθεια είναι ότι το τολμούν λίγες αλλά στο τέλος σε αποζημιώνει και σε μετατρέπει στη fashionista της παραλίας. Ας δούμε λοιπόν πώς θα συνδυάσεις σωστά και έξυπνα διαφορετικά prints.

Το ρετρό ύφος τείνει να γίνει διαχρονικό και ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν χρειάζεται να κάνουμε αγορές κάθε καλοκαίρι. Αν θέλεις να είσαι το πιο στιλάτο κορίτσι στην παραλία, συνδύασε ένα παστέλ σλιπ με tropical print με ένα ριγέ cropped top ή ένα στράπλες μπικίνι που είναι τέλειο σύνολο.

Δύο πιο διακριτικά και κοντινά prints που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρη. Το κάτω μέρος έχει λευκό floral print σε μπλε βάση και το πάνω μέρος είναι πιο γεωμετρικό και boho. Ταιριάζει πολύ σε γυναίκες νεαρής ηλικίας ενώ το πάνω μέρος κολακεύει περισσότερο το μικρό ή μεσαίο στήθος.

Αν θέλεις να κάνεις mix and match μέσα σε ασφαλή πλαίσια, αυτό είναι το ιδανικό μαγιό για εσένα. Το ethnic print σε μικρές παραλλαγές που δεν σε κάνει να τολμάς ιδιαίτερα αλλά το αποτέλεσμα παραμένει uber stylish. Κάντο πιο boho με ένα καπέλο fedora και ένα μακρύ κιμονό.

Τι πιο κλασικό και διαχρονικό από το να συνδυάσεις ριγέ με floral print που είναι όμως σε λευκή βάση; Έτσι το αποτέλεσμα είναι αρμονικό, θηλυκό και τονίζει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου. Το πάνω μέρος μπορεί να είναι τριγωνάκι, στράπλες ή και cropped top.

Ακόμα και ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να κάνει μοδάτο mix and match. Τα prints βρίσκονται πάνω και κάτω αλλά είναι αρμονικά μεταξύ τους ώστε να μην κάνεις στιλιστικό faux pas. Το ασπρόμαυρο με το γαλάζιο ombre είναι άκρως καλοκαιρινά, παιχνιδιάρικα και ταιριάζουν σε όλες μας.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.