X

5 ριγέ μπικίνι για όλα τα γούστα

Το ριγέ print μπορεί να μπει σε κάθε ρούχο και στιλ, χωρίς να δείχνει ποτέ εκτός μόδας ή παράταιρο με εσένα. Αν δεν θέλεις να κάνεις καινούριες αγορές, μπορείς να βάλεις το ριγέ μπικίνι που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ή να κάνεις mix and match με άλλο ριγέ print.

Πάμε να δούμε 5 ριγέ μπικίνι με διαφορετικά στιλ.

Το πιο κλασικό ριγέ μπικίνι είναι αυτό που έχει κορδόνι ή λεπτή γραμμή στο πλάι του σλιπ και είναι τριγωνικό κορδόνι στο σουτιέν. Καλύτερα να το αποφύγεις αν το στήθος σου είναι αρκετά μεγάλο, διότι δεν θέλεις να έχεις κάποιο ‘ατύχημα’. Το ασπρόμαυρο χρώμα είναι ο πιο κλασικός συνδυασμός.

Τα neon χρώματα στα μαγιό είναι τέλεια όταν παίρνεις λίγο χρώμα και μαυρίζεις το καλοκαίρι. Μπορείς να διαλέξεις ένα ριγέ μπικίνι με λευκό πλαίσιο και γαλάζιες αποχρώσεις στο εσωτερικό του. Το απόλυτο κυκλαδίτικο μαγιό για τις φετινές διακοπές που κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Ένα από τα πιο ρετρό και μοδάτα ριγέ μπικίνι είναι αυτό που περιλαμβάνει ψηλόμεσο κλασικό σλιπ και ένα στράπλες σουτιέν με μανικάκια για off shoulder ύφος. Το πάνω μέρος μπορεί να φορεθεί επίσης και σαν καλοκαιρινό top με ψηλόμεσο παντελόνι, σορτς ή φούστα.

Το αθλητικό ριγέ μπικίνι δεν ταιριάζει μόνο στις γυναίκες σε αυτόν το σωματότυπο και στιλ. Μπορούμε να το βάλουμε όλες με άνεση διότι το σλιπ είναι απλό και ασφαλές ενώ το κάτω μέρος σου επιτρέπει να κινείσαι με άνεση και η πλάτη μπορεί να είναι γυμνή για super θηλυκό αποτέλεσμα.

Εννοείται ότι το ψηλόμεσο ριγέ μπικίνι είναι κλασική αξία, κολακεύει τις καμπύλες αλλά και τις ατέλειες και ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας. Το κάτω μέρος καλύπτει την κοιλίτσα και το ‘σωσίβιο’, ενώ το σουτιέν με φιόγκο τονίζει κολακευτικά το στήθος και σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.