X

5 χαριτωμένα μαγιό για νεαρές ηλικίες

Τα μαγιό για νεαρές ηλικίες έρχονται σε τόσα πολλά όμορφα σχέδια και χρώματα που είναι σίγουρο που θα βρεις ένα που να ταιριάζει στο σώμα και το στυλ σου. Η βασική αγορά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι είναι το σωστό μαγιό για το σωματότυπο, το στιλ μας αλλά που να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των trends. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών σε νεαρή ηλικία, δηλαδή το πολύ 25, εδώ θα βρεις τα ιδανικά χαριτωμένα και μοδάτα μαγιό για εσένα.

Παστέλ μαγιό για νεαρές ηλικίες

Το παστέλ μπικίνι θα γίνει από τις top επιλογές για φέτος το καλοκαίρι. Αν αναζητάς κάτι χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο, συνδύασε δύο διαφορετικά κομμάτια με ένα γαλάζιο σλιπ και ένα floral σουτιέν με βολάν που είναι πολύ παιχνιδιάρικο και δεν θα έχεις ‘ατυχήματα’ και για να νιώθεις πολύ πιο άνετα.

Μαγιό για νεαρές ηλικίες σε αθλητικό στυλ

Η αρκετά αθλητική εκδοχή του μπικίνι είναι ιδανική για sporty κορίτσια αλλά και για εκείνες που απλά θέλουν την ασφάλεια στην παραλία. Επίλεξε το μαύρο μαγιό με floral ή ethnic print λεπτομέρειες. Το κάτω μέρος είναι φαρδύ στο πλάι ώστε να καλύπτει τυχόν ατέλειες και το πάνω μέρος μπορεί να φορεθεί και σαν cropped top.

Το ολόσωμο μαγιό είναι πολύ μόδα για όλες τις ηλικίες

Το χαριτωμένο ολόσωμο μαγιό με έντονη τη γεωμετρία, τα κοψίματα στο πλάι και το ασπρόμαυρο χρώμα, είναι ένα μαγιό για νεαρές ηλικίες που θα φορεθεί αρκετά φέτος στις παραλίες και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αν είσαι πολύ νεαρή, συνδύασε με μία κοντή γαλάζια πουκαμίσα, δερμάτινα σανδάλια με πολύχρωμα κρόσσια και λευκό headband.

Το ρετρό μαγιό για νεαρές ηλικίες

Μπορείς να βάλεις ένα ρετρό μαγιό για νεαρές ηλικίες που να δείχνει νεανικό και χαριτωμένο. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο και floral και το πάνω μέρος είναι στράπλες ώστε να κολακεύει τις γυναίκες με μικρό στήθος. Ολοκλήρωσε το beach look με πολύχρωμα βραχιόλια, ρετρό γυαλιά ηλίου και ένα λευκό τουρμπάνι.

Mαγιό για νεαρές ηλικίες με ethnic print

Τι καλύτερο και πιο μοδάτο από το σωστό mix and match στην παραλία; Βάλε ένα σλιπ σε ψηλόμεσο στιλ και γεωμετρικό ή ethnic print και συνδύασε με ένα απλό μαύρο σουτιέν στη γραμμή που κολακεύει το σώμα ή στήθος σου.

bermin:
Related Post

This website uses cookies.