Μαγιό που αλλάζει χρώμα στο νερό

Ενώ τα μαγιό διατίθενται σε πολλά μεγέθη, χρώματα και σχέδια, συνήθως παραμένουν ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.

Πως θα σου φαινόταν να μαπίνεις στη θάλασσα ή στην πισίνα με κίτρινο μαγιό και να βγαίνεις με πράσινο; Η νέα τεχνολογία των μαγιό που αλλάζουν χρώμα με το νερό το κάνει πραγματικότητα.

Η μάρκα μαγιό SEA’SONS παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο μαγιό που αλλάζει χρώμα. Η εταιρία με βάση την Ολλανδία συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα και δημιουργεί εντυπωσιακά μαγιό.

Τα μαγιό σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη και γίνονται αποστολή σε ολο τον κόσμο με δωρεάν μεταφορικά.

Τα υφάσματα είναι επεξεργασμένα με θερμοαντιδραστικές μικροκάψουλες που προκαλούν την αλλαγή χρώματος του μαγιό όταν έρχεται σε επαφή με κρύο νερό!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEA’SONS (@seasonsofficial)

Το μαγιό δεν αλλάζει χρώμα λόγω του νερού, αλλά λόγω της θερμοκρασίας. Επειδή το νερό έχει διαφορετική θερμοκρασία από τον αέρα, το ύφασμα αλλάζει χρώμα.

Αυτό φυσικά σημαίνει οτι δεν είναι ανάγκη να μπείς στο νερό για να αλλάξει χρώμα το μαγιό.

Αρκεί να βραχεί το ύφασμα με νερό διαφορετικής θερμοκρασίας και η αλλάγή στο χρώμα αρχίζει.

Αυτό αποτελεί εγγύηση για καλοκαιρινά παιχνίδια με το νερό και ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Όταν το μαγιό στεγνώσει και ζεσταθεί, το αρχικό χρώμα θα επανέλθει. Η ποσότητα των αλλαγών χρώματος δεν είναι περιορισμένη.

Το μαγιό, κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό πολυεστέρα, διατίθεται σε 4 χρώματα, πράσινο/κίτρινο, μοβ/ροζ, μπλε/πράσινο και πορτοκαλί/κίτρινο.

Τα μαγιό δεν έχουν ποτέ ποτέ το ίδιο χρώμα ή μοτίβο, επειδή το ύφασμα δεν στεγνώνει ομοιόμορφα.

Η τεχνική του υφάσματος που αλλάζει χρώμα δεν είναι καινούργια, αλλά η χρήση της είναι, καθώς η εφαρμογή της σε μαγιό δεν έχει γίνει ποτέ πριν.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα φθείρεται λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας, αλλά θα μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον μία σεζόν.

Τα μαγιό που που αλλάζουν χρώμα στο νερό έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και πλέον κυκλοφορούν σε ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά σχέδια.


Image source : pinterest.com
Posted by bermin on 16 April 2022